Προσφορές τουριστικών γραφείων για τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Για την τριήμερη της Γ΄Γυμνασίου στην Αθήνα (2 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή) κατατέθηκαν προσφορές από δυο (2) γραφεία τουρισμού. Παρακάτω αναγράφονται οι τιμές για το φθηνότερο ξενοδοχείο που πληρούσε τις απαιτούμενες προδιαγραφές από την προσφορά κάθε Γραφείου. 

1. Γραφείο Γενικού Τουρισμού Connection, Βενιζέλου 4, Θεσσαλονίκη: Athens Platinum Rooms & Suites, Novus City Hotel, Polis Grand Hotel 139 ευρώ

2. KESIDIS TRAVEL Τουριστικό γραφείο, Βίτσι 15, Δράμα: Novus City Hotel 138 ευρώ.

Η επιτροπή επέλεξε την προσφορά του Γραφείου Γενικού Τουρισμού KESIDIS TRAVELως την πιο οικονομικά συμφερότερη και καλύπτουσα όλες τις απαιτούμενες απαιτήσεις. 

Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου για εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης

Για την εκπαιδευτική επίσκεψη της Β΄τάξης  του σχολείου μας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης η προσφορά του τουριστικού γραφείου Τσακιρίδη κρίθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης των εκδρομών ως η οικονομικά συμφερότερη και σύμφωνη με τις απαραίτητες προδιαγραφές

 

Προσφορά Tsakiridis Travel

 

Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου για επίσκεψη στο οχυρό Λίσσε

 

Για την εκπαιδευτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου 2018 στο οχυρό Λίσσε, η προσφορά που κατατέθηκε από το ΚΤΕΛ ΔΡΑΜΑΣ κρίθηκε η πιο συμφέρουσα.

Γραφείο Γενικού Τουρισμού ΚΤΕΛ Ν. Δράμας

Plakidis Travel

Tsakiridis Travel

Kesidis Travel

 

Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου για επίσκεψη στο ΚΠΕ Βιστωνίδας

 

Για την εκπαιδευτική εκδρομή στο ΚΠΕ Βιστωνίδας δεχθήκαμε 2 εμπρόθεσμες και μια εκπρόθεσμη προσφορά. Από τις εμπρόθεσμες προσφορές επιλέχθηκε ως προσφορότερη αυτή του Τουριστικού Πρακτορείου ΚΕΣΙΔΗΣ.

Γραφείο Γενικού Τουρισμού ΚΤΕΛ Ν. Δράμας

Kesidis Travel

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας

 

Για την εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2018, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας, η προσφορά που κατατέθηκε από το ΚΤΕΛ Δράμας (Γραφείο Γενικού Τουρισμού) κρίθηκε η πιο συμφέρουσα.

Προσφορά Τουριστικό ΚΤΕΛ Δράμας

Προσφορά Tsakiridis Travel